2012-11-12 17:34:07
Φωτογραφία για «Δεν κάνω spa στο αιδοίο μου, παρόλο που είναι της μόδας», δηλώνει σταρ του Χόλιγουντ
Άκρως αποκαλυπτική όσον αφορά το πως διατηρείται όμορφη και σέξι για τον σύζυγό της, Σάσα Μπάρον Κοέν, ήταν η -γνωστή από το Wedding Crashers- Ίσλα Φίσερ σε συνέντευξη που έδωσε στο Women's Health. Αν και το τελευταίο πράγμα που περίμενε κανείς είναι να αρχίσει να μιλά για το αιδοίο της.

«Ποτέ δεν προσπάθησα να χάσω βάρος μετά την γέννα, γιατί ο θηλασμός από μόνος του σου καεί θερμίδες πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό είναι το μεγάλο μου μυστικό. Αυτό και ότι φοράω συνέχεια κορσέδες. Γενικά δεν είμαι πολύ καλή στο να διατηρούμαι σε τοπ κατάσταση. Δεν κάνω τίποτα από όλα όσα κάνει μια μέση γυναίκα στο L.A. Ούτε καν vajacials. Τα έχετε ακούσει αυτά; Είναι σαν θεραπεία spa για το αιδοίο σου».

Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- η ταλαντούχα Ίσλα Φίσερ φέρνοντας στο προσκήνιο μια θεραπεία ομορφιάς που κάνει θραύση στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα το vajacial (από τις λέξεις vagina=αιδοίο +facial=θεραπεία προσώπου) υπόσχεται να θεραπεύσει τους ερεθισμούς που προκύπτουν μετά την αποτρίχωση και να κάνει το δέρμα στην περιοχή απαλό σαν μωρού παιδιού.

Ανάμεσα στις επώνυμες φαν της συγκεκριμένης θεραπείας είναι η Τζένιφερ Λάβ Χιούιτ, ενώ η βρετανίδα Κέιτι Πράις προτιμά να την κάνει μόνη της σπίτι της. Όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ