2012-11-12 17:50:05
Φωτογραφία για ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι 28 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός σ' αυτές τις δέκα πρώτες αγωνιστικές της Super League συνιστούν ρεκόρ για τους ερυθρόλευκους από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Το επιβλητικό 0-4 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που συνιστά την δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του Θρύλου από καταβολής Α' Εθνικής (η μεγαλύτερη είναι το 1-5 της περιόδου 1972-73, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει -δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) έμελλε να συνοδευτεί από την κατάρριψη ενός σπουδαίου ρεκόρ για τους ερυθρόλευκους!

Αυτό της καλύτερης συγκομιδής βαθμών, που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι 28 πόντοι που έχει ήδη συγκεντρώσει η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που μεταφράζονται σε εννιά νίκες και μία ισοπαλία συνιστούν το καλύτερο ξεκίνημα για τον Θρύλο από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τον Θρύλο να έχει πατημένο το γκάζι Η δεύτερη καλύτερη επίδοση σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τους ερυθρόλευκους ήταν την σεζόν 1999-2000, όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού, είχαν συγκεντρώνει 27 βαθμούς, με απολογισμό εννιά νικών και μόλις μίας ήττας.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ