2012-11-12 17:48:04
Φωτογραφία για Πολιτική αντιπαράθεση για ιδιωτικοποίηση CYTA
Ο ΔΗΣΥ τάσσεται υπέρ της μερικής ιδιωτικοποίησης της ΣΥΤΑ Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση το κράτος θα παραμείνει ιδιοκτήτης, και ένα άλλο μερίδιο θα δοθεί σε στρατηγικό επενδυτή και στους εργαζόμενους.

Πρόσθεσε ότι ο ΔΗΣΥ έχει χωρίσει τους Η.Ο σε 3 κατηγορίες: στους οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο και πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, σε αυτούς που πρέπει να κλείσουν γιατί εκπλήρωσαν τον ρόλο τους και σε αυτούς που έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα για τους οποίους χωρίς δογματικές παρωπίδες πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Κληθείς να σχολιάσει ότι στην συμφωνία με το ΔΗΚΟ ο κύριος Αναστασιάδης δεσμεύτηκε ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσει Η.Ο, ο κύριος Γεωργιάδης είπε ότι στο έγγραφο δεν καταγράφονται οι 3 κατηγορίες που έχει χωρίσει ο ΔΗΣΥ τους ημικρατικούς οργανισμούς.

Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό το θέμα δεν αποτελεί τώρα προτεραιότητα για τον Νίκο Αναστασιάδη.


ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ συμφώνησαν ότι δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Άγγελος Βότσης.

Σχολιάζοντας την δήλωση του Νίκου Αναστασιάδη χθες στον Πολίτη αλλά και του Χάρη Γεωργιάδη σήμερα στον ΑΣΤΡΑ ότι ο ΔΗΣΥ είναι υπέρ τη ιδιωτικοποίησης της ΣΥΤΑ, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ παραδέχθηκε ότι η θέση τους είναι διαφοροποιημένες σε σχέση με τα όσα συμφωνήθηκαν ενόψει εκλογών.

Ο κύριος Βότσης είπε ότι ο καθένας δεσμεύεται από το πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Είναι δεδηλωμένη η θέση του ΔΗΣΥ ότι τάσσεται ενάντια στο κράτος επιχειρηματία, δηλώνει το ΑΚΕΛ δια του Γιώργου Λουκαϊδη.

Όπως τόνισε, ο Νίκος Αναστασιάδη ρωτήθηκε χθες από την εφημερίδα Πολίτης ως υποψήφιος πρόεδρος και απάντησε ότι επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση της ΣΥΤΑ, θέση η οποία δεν εκπλήττει το ΑΚΕΛ.

Ο κύριος Λουκαϊδης σημείωσε ότι ο ΔΗΣΥ επιθυμεί ξεπούλημα κρατικής περιουσίας.

Υπενθύμισε την δέσμευση του Νίκου Αναστασιάδη απέναντι στο ΔΗΚΟ και τόνισε ότι οι χθεσινές του δηλώσεις για ιδιωτικοποίηση της ΣΥΤΑ ήταν στο πλαίσιο των μεταμορφώσεων του Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κύριος Αναστασιάδης ενόψει εκλογών.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eλάτε να παίξουμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eλάτε να παίξουμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ