2012-11-12 18:12:49
Φωτογραφία για Στην Πάτρα ο τραγουδιστής της ροκ μπάντας Διάφανα Κρίνα, Θάνος Ανεστόπουλος
Ο γνωστός καλλιτέχνης Θάνος Ανεστόπουλος, τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των «Διάφανων Κρίνων», θα έρθει στην Πάτρα για ένα ιδιαίτερο ακουστικό live την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοέμβρη στην Trattoria del Popolo που βρίσκεται στην οδό Γερμανού λίγο πιο πάνω από το Αρχαίο Ωδείο.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, ο Θάνος Ανεστόπουλος που έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα, υπόσχεται μια βραδιά ξεχωριστής μουσικής «κατάνυξης» και πανδαισίας και βαθιάς απόλαυσης.

Η ώρα έναρξης είναι 21.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στο φιλόξενο χώρο της Τρατορίας ντελ πόπολο, στην Γερμανού 48, θα στεγαστούν συγχρόνως με την συναυλία, ζωγραφικά έργα του Θάνου Ανεστόπουλου με τον θεματικό τίτλο "Remember Your Mortality".

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων, μίας από τις πιο αγαπημένες ροκ μπάντες της Ελλάδας.

Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Johnny Cash o Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από «καταραμένους» ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ