2012-11-12 19:16:41
Φωτογραφία για ΤΖΟΣ ΠΑΟΥΕΛ... ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζος Πάουελ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα και άφησε καλές εντυπωσεις.

Φυσικά ακόμα χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει αρχικά τις απαιτήσεις της Ευρώπης και ιδιαίτερα του πρωταθλητή, αλλά και του συστήματος που παίζουν οι ερυθρόλευκοι για να ενσωματωθεί και να "δέσει" με την ομάδα, αλλά παρόλα αυτά κάποιες πρώτες εκτιμήσεις από την παρουσία του κόντρα στο Περιστέρι μπορούν να βγουν.

Η στατιστική στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι έγραψε για τον Πάουελ, 4 πόντους με 2/4 δίποντα, 6 ριμπάουντς (3 αμυντικά-3 επιθετικά), 1 ασίστ και 2 μπλοκς σε 11:49 λεπτά, ας δούμε τα υπόλοιπα.

Ο Πάουελ φανηκε να διαθέτει αλτικότητα και δύναμη, σουτ από μέση απόσταση και καλό touch στα ριμπάουντς, ενώ είναι καλός στην άμυνα στο ποστ και αφού πάρει την μπάλα καλή αμυντική αντίδραση.

Από την άλλη... Φάνηκε λίγο αργός στην σκέψη και στο διάβασμα του παιχνιδιού, κάτι που είναι φυσικό αφού ελάχιτα έχει βρεθεί με τους συμπαίκτες του ακόμα και στην προπόνηση οπότε δεν υπάρχουν και αυτοματισμοί. Αμυντικά έμενε αρκετά μέσα στα pick n'roll, δικαιολογημένα γιατί μάλλον δεν εμπιστεύονται ακόμα τα πλάγια βήματα του ή το διάβασμα των φάσεων από το τεχνικό τιμ.


Το ματς βέβαια ήταν για να εισαχθεί στο πνεύμα του παιχνιδιού και όχι να λάμψει επιθετικά ή αμυντικά.

Όπως τόνισε και σε δηλώσις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας: "Θέλουμε να εντάξουμε ένα νέο παίκτη στο παιχνίδι μας να δούμε πως θα ταιριάξουμε, είναι πολύ συγκροτημένος. Διαφορετικός παίκτης είναι ο Πάουελ από τον Ντόρσεϊ. Μπορεί να παίξει με όλους τους άλλους ψηλούς μας. Έχει να παίξει χρόνια στην Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει".

Δείτε το βίντεο του Τζος Πάουελ από το "redbasketzone.blogspot.gr":
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ