2012-11-12 21:33:27
Φωτογραφία για Διέψευσε για Μπάτλερ,δοκιμάζει Μπανκς ο Πεδουλάκης
Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και ξεκαθάρισε ότι ο Μπανκς θα περάσει από 10ήμερη δοκιμή, πριν υπογράψει συμβόλαιο

Δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού με 101-49 επί του Ηλυσιακού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια των υποχρεώσεων της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε για τα μεταγραφικά ότι του Μπάτλερ δεν ισχύει.

"Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε διάθεση και πλέον ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα. Δεν έχω  πολλά να πω για το παιχνίδι αυτό", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά, κι αν το ενδιαφέρον για τους Μπακς-Μπάτλερ ισχύει, υπογράμμισε ότι: "Για τον Μπάτλερ δεν είναι αλήθεια. Για τον Μπακς είναι. Χρειαζόμαστε δύο παιδιά. Είναι πολύ κλειστή η αγορά και γι' αυτό το λόγο, όποιος κι αν έρθει Θα δοκιμαστεί πρώτα 10 ημέρες και μετά θα υπογράψει.


Γιατί έχουμε συνεχείς υποχρεώσεις και όποιος έρθει θα πρέπει να ξέρουμε σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται, επειδή έχουν να παίξουν από τον Μάιο. Δεν ισχύει για τον Μπάτλερ για πολλούς λόγους".

Από την πλευρά του, ο Γάιος Σκορδίλης υπογράμμισε ότι: "Προερχόμασταν από τρία κακά αποτελέσματα. Θέλαμε ένα παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ήταν καλό που πήραμε όλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στο παιχνίδι με τη Ρεάλ που ακολουθεί. Θα είναι ίσως το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής της σεζόν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ