2012-11-13 08:40:00
Φωτογραφία για Αγώνες Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012
Από την Τρίτη, 6 έως την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 διεξήχθησαν στο Βύρωνα Αττικής και από την Πέμπτη, 8 έως την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012 στη Μαλακάσα Αττικής, οι Αγώνες Σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2012.

Οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην ομαδική βαθμολογία της κατηγορίας των ανδρών και την τρίτη θέση στην κατηγορία των γυναικών. 

Στην ατομική κατάταξη, στο αγώνισμα του Πιστολιού Ταχείας Βολής 10'' - 8'' - 6'', ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Μπενάκης Αντώνης κατατάχθηκε τρίτος με 508/600 βαθμούς, ενώ στην ομαδική κατάταξη του αγωνίσματος ανδρών, οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας, που την αποτελούσαν ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Μπενάκης Αντώνιος, ο Σμηναγός (ΤΟΠ) Κρητσωτάκης Γεώργιος, ο Υποσμηναγός (ΤΟΠ) Γραμμένος Αλέξιος και ο Υποσμηναγός Ρούσσης Μελέτιος, κέρδισαν τη δεύτερη θέση με 1780 βαθμούς. Την πρώτη και την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού Ξηράς, αντίστοιχα.


Επιπλέον, στην ατομική κατάταξη, στο αγώνισμα του Πιστολιού Κεντρικής Πυροδότησης (30+30), ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Μπενάκης Αντώνης κατατάχθηκε τέταρτος με 511/600 βαθμούς, ενώ στην ομαδική κατάταξη του αγωνίσματος, οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας, κέρδισαν τη δεύτερη θέση με 1776 βαθμούς. Οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού Ξηράς κατέκτησαν την πρώτη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ