2012-03-23 07:33:03
Φωτογραφία για Δε θα κυκλοφορήσει ούτε σήμερα η Espresso - Την... κοπάνησε ο Κυριακίδης;
Μόνο στο planet-greece

Ενώ η διοίκηση της εφημερίδας είναι ανυποχώρητη στην απόφασή της να προχωρήσει στην απόλυση 8 συναδέλφων, πηγές από τον Άρειο Πάγο αναφέρουν

ότι μετά από σχετική εντολή του εισαγγελέα Πεπόνη έχει ζητηθεί να παρουσιαστεί για εξηγήσεις ο εκδότης της εφημερίδας, Πέτρος Κυριακίδης για συμμετοχή στο σκάνδαλο Proton Bank. Ωστόσο, ο ίδιος ο εκδότης φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Πεπόνης "βλέπει" τον Πέτρο Κυριακίδη μες στην... ηγετική "πεντάδα" του σκανδάλου της Proton Bank, μαζί με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη! Ωστόσο, οι πληροφορίες περί φυγής του στο εξωτερικό, παρά τις σχετικές έρευνες αλλά και τηλεφωνήματα που πραγματοποιήσαμε από το planet-greece, δε στάθηκαν ικανό να επιβεβαιωθούν. Τις αναφέρουμε ακριβώς και μόνο επειδή προέρχονται από δικαστικές πηγές, χωρίς να σημαίνει ό,τι μπορούμε να τις υιοθετήσουμε.

Σε ότι αφορά τις απεργιακές κινητοποιήσεις, για δεύτερη ημέρα, η Espresso ούτε σήμερα θα κρεμμαστεί στα περίπτερα. Οι εργαζόμενοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά συνεχίζουν τον αγώνα αλληλεγγύης στους 8 συναδέλφους τους που αιφνιδίως απολύθηκαν το πρωί της Τετάρτης από την διοίκηση.

Μάλιστα, εργαζόμενοι και ΕΣΗΕΑ, διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ό,τι αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις, οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να ξανανοίξουν την εφημερίδα.

Διαβάστε, πάντως και αυτό το θέμα:

Λαυρεντιάδης - Κυριακίδης: Η "απαγορευμένη" ιστορία τους planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tρεις νέες σοροί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tρεις νέες σοροί
Ο μύθος του Greek lover
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο μύθος του "Greek lover"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ