2012-03-23 08:00:06
Φωτογραφία για Τα συγχαρητήρια στον Ευ.Βενιζέλο
Επιστολές αρχηγών σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών και άλλων κομμάτων από το εξωτερικό που του ευχήθηκαν για την εκλογή του στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ έλαβε ο Ευ.Βενιζέλος.

Για παράδειγμα, συγχαρητήριες επιστολές έστειλε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας Kemal Kılıçdaroğlu, κ.ά.

Ο πρώτος, όμως, που συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Βενιζέλο το βράδυ της εκλογής του ήταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ενώ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Hannes Swoboda μαζί με τα συγχαρητήριά του έστειλε και πρόσκληση στον νέο Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να μιλήσει στη σοσιαλιστική ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου το συντομότερο δυνατό.

Συγχαρητήρια, όμως, έλαβε και από τον κυπριακό πολιτικό κόσμο με πρώτο τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Βάσσο Λυσαρίδη, τον γραμματέα της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκο Αναστασιάδη και τα υπόλοιπα κόμματα.
real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ