2012-03-23 07:56:03
Φωτογραφία για ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΑΟ: Η εφημερίδα Δημοκρατία ανοίγει γραφείο ρεπορτάζ Θεσ/νικης
Για την ακρίβεια δεν είναι ένα αλλά διπλά τα καλά νέα! Δεν είναι μόνο που η εφημερίδα "Δημοκρατία" τολμάει σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο να κάνει άνοιγμα και να προχωρήσει σε προσλήψεις, αλλά και που τοποθετεί ως επικεφαλής του γραφείου τον εξαιρετικό δημοσιογράφο Κώστα Παπαδάκη! Ο έμπειρος, πρώην διευθυντής του δημοσιογραφικού του ΑΝΤ1 στη Βόρεια Ελλάδα, Κώστας Παπαδάκης, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την λειτουργία του γραφείου της εφημερίδας.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, έχει συνομιλήσει με γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και σε ορισμένες περιπτώσεις τα χέρια έχουν ήδη δοθεί.

Σε μια εποχή που ο δημοσιογραφικός κόσμος δυστυχώς συρρικνώνεται, η εφημερίδα «Δημοκρατία» κάνει ένα ελπιδοφόρο βήμα με γνώμονα τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση, αλλά ταυτόχρονα δημιουργώντας και θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο της «Δημοκρατίας» θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα Απριλίου, δίνοντας έμφαση στις ειδήσεις της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας με καθημερινά ρεπορτάζ, έρευνες, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και καλές δυναμικές ειδήσεις και παρεμβατικά ρεπορτάζ! planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ