2012-11-13 15:50:54
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Το πλάνο Σαββίδη για τα οικονομικά
Πώς σχεδιάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, την οργάνωση της "ασπρόμαυρης" εταιρίας σε βάθος χρόνου

Πατήστε εδώ για να στοιχηματίσετε υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Όλος ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμονή της ανακοίνωσης των ονομάτων που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είχαν ως στόχο να προωθήσουν την εκδίκαση της αϊτησης στο Πρωτοδικείο αυτή την Παρασκευή, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά λόγω των αποχών των δικηγόρων).

Λίγο-πολύ τα περισσότερα ονόματα έχουν ακουστεί, ωστόσο η εμφάνιση του Γέρμαν Σιστιακόφ έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα, καθώς αυτή την παράμετρο δεν την είχε προβλέψει κανείς μέχρι σήμερα.

Σε πρώτη φάση, ο 42χρονος τεχνοκράτης του αθλητισμού, έχει ρόλο συμβούλου του Σαββίδη και αφού του παραδώσει την έκθεσή του για όσα βλέπει στον ΠΑΟΚ, θα καθοριστεί ακριβώς το πλαίσιο συνεργασίας τους. Από τον τρόπο που κινείται, πάντως, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι μπορεί να είναι και ο πρόεδρος της αιρετής διοίκησης όταν αυτή προκύψει στο μέλλον.


Σ' αυτό το χρονικό σημείο έχει αξία να μεταφέρουμε ασφαλείς πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, οι οποίες εξηγούν και πράγματα που συμβαίνουν τώρα. Σκοπός του 53χρονου επιχειρηματία είναι να δώσει τα οικονομικά της ΠΑΕ σε διεθνή εταιρία η οποία θα αυτοματοποιήσει κάπως τις διαδικασίες.

Γι' αυτό έστειλε στη Θεσσαλονίκη τη Μαρία Γκοντσάρεβα προκειμένου να κάνει μία καταγραφή της γενικότερης κατάστασης και να "χτενίσει" όλα όσα ίσχυαν μέχρι τη μέρα που ανέλαβε ο Σαββίδης. Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βάσει του αρχικού πλάνου, η Ρωσίδα οικονομολόγος θα αποχωρήσει, αφού η δική της δουλειά εξαντλείται στο να μπαίνει σε κάθε νέα επένδυση του Σαββίδη και να κάνει μία πρώτη καταγραφή της κατάστασης.

Πηγή: sport24
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέσα Γκαρσία και Ρομπέρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέσα Γκαρσία και Ρομπέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ