2012-11-13 16:50:48
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ rotation ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Ολυμπιακός προελαύνει στο πρωτάθλημα, δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ όντας μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις κρίσεις, αλλά και δούλεψε επάνω στη νέα ομάδα που παρέλαβε το περασμένο καλοκαίρι, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο Πορτογάλος τεχνικός έπειτα από 14 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έχει κατασταλάξει στην «ταυτότητα» της ομάδας, με τους παίκτες να κατανοούν πλέον σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει βρει την ισορροπία στο ρόστερ που διαχειρίζεται και έχει μοιράσει ρόλους.

Εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ρόστερ του, κάτι που αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός ότι μέσα σε 14 μόλις επίσημα ματς έχουν παίξει όλοι οι παίκτες του, πλην του Ζαραδούκα! Αναμφίβολα εντυπωσιακό στοιχείο για έναν Ολυμπιακό του Ζαρντίμ που αθόρυβα και ξεπερνώντας τους «σκοπέλους» που του δημιουργήθηκαν βρήκε λύσεις σε όλα τα προβλήματα και «απάντησε» μετά την «κρίση» από το ματς με τον Αστέρα με σπουδαία αποτελέσματα, εδραιώνοντας και αυτός ταυτόχρονα τη θέση του στην ομάδα.


Το «κεφάλαιο» στόπερ με την άψογη διαχείριση και των τεσσάρων κεντρικών αμυντικών που έχει στη διάθεσή του, η εκμετάλλευση παικτών-κλειδιά στην ομάδα (Γκρέκο, Φουστέρ, Αμπντούν) αλλά και κυρίως η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τον Μήτρογλου είναι μερικά απ' τα βασικά κέρδη του Πορτογάλου που τον δικαιώνουν.

Ειδικά ο Μήτρογλου είναι ο παίκτης που εμπιστεύτηκε απόλυτα από την αρχή της σεζόν, δεν τον... ξέχασε όταν ο Τζιμπούρ σκόραρε κατά ριπάς, τον στήριξε όσο κανείς άλλος προπονητής στον Ολυμπιακό και ο «πιστολέρο» φρόντισε να τον δικαιώσει απόλυτα πετυχαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο για την ομάδα και τον Πορτογάλο πέντε γκολ σε πέντε αγώνες!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως παρά την επιστροφή του Τζιμπούρ ο Ζαρντίμ πήγε ξανά στον Μήτρογλου για το ματς με την ΑΕΚ και αναμένεται να συνεχίσει να στηρίζει τον Ελληνα άσο και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ