2012-11-13 19:34:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΙΣΕ! *PHOTOS*
H... εκκεντρικότητα (να το πούμε ευγενικά) του Σισέ χτύπησε ξανά!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πόζαρε με μαύρη φούστα στα MTV Europe Awards και τα... άκουσε από τους οπαδούς της Κ.Π.Ρ.!

* Ίσως και να μην είναι τόσο βάρβαροι οι Έλληνες τελικά Στα forums των οπαδών της Κ.Π.Ρ., έχει προκληθεί σάλος με βασικό θέμα συζήτησης ή για την ακρίβεια... κραξίματος τον Τζιμπρίλ Σισέ. Οι φίλοι των Τζερς δεν ασχολούνται με την εκτελεστική δεινότητα του πρώην επιθετικού των "πράσινων".

Η φούστα που επέλεξε να εμφανιστεί τους "χάλασε". Μάλιστα επέλεξε να εμφανιστεί με αυτή στην κορυφαία εκδήλωση του MTV Europe Awards.

Ο Σισέ φόρεσε μία μαύρη φούστα μέχρι κάτω από το γόνατο δικής του δημιουργίας και μεταξύ άλλων τη συνόδευσε με δερμάτινες γκέτες και κάτι περίεργα δερμάτινα γάντια κομμένα στα δάχτυλα. Σε εμάς βέβαια δεν προκαλεί πλέον μεγάλη εντύπωση, αφού το πρώτο... μπαμ το έκανε στα μέρη μας.

Ωστόσο, τους οπαδούς της Κ.Π.Ρ. τους ενόχλησε και μάλιστα το συνδύασαν και με τη μάχη της παραμονής τους. «Μα καλά εμείς πέφτουμε κι εκείνος φοράει φούστες;» ήταν η απορία ενός εξ αυτών.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ