2012-03-23 08:56:10
Φωτογραφία για Ισχυρό Διευθυντήριο συγκροτεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Εκτελεστικό- επιτελικό όργανο, το οποίο θα σηματοδοτήσει πολιτικά το όλον ΠΑΣΟΚ και τη συστράτευσή του στο πλευρό του νέου προέδρου, φέρεται αποφασισμένος να συγκροτήσει οΕυάγγελος Βενιζέλος.

Το συγκεκριμένο όργανο θα συγκροτηθεί παράλληλα με την 50μελή Εκλογική Επιτροπή στην οποία- λέγεται, θα συμμετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη αλλά και πολλοί από τη νέα γενιά.

Το «Διευθυντήριο», σύμφωνα με συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου θα έχει αριθμό μελών μικρότερο του δέκα και σε αυτό, οι πληροφορίες λένε ότι θα συμμετέχουν οι Α. Λοβέρδος, Δ. Ρέππας, Κ. Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδης, καθώς και Χ. Παπουτσής.

Ο Ευ. Βενιζέλος δεν επιθυμεί να του καταλογιστεί ομαδοποίηση, όπως έγινε επί Κώστα Σημίτη και εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει ρόλους σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στην κορυφή των προτιμήσεων των ψηφοφόρων. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς- λένε οι συνεργάτες του. Και ιδιαιτέρως δεν περισσεύουν εκείνοι που εκτιμάται ότι μπορούν να πείσουν δυσαρεστημένους να επιστρέψουν.


Η επιλογή της κυρίας Φώφης Γεννηματά για τη θέση της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ και η παραμονή του Μιχάλη Καρχιμάκη στη θέση του Γραμματέα παρά τα θρυλούμενα, δείχνουν ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλει να κρατήσει πολιτικές ισορροπίες.

Μια ενδιαφέρουσα άσκηση σε αυτό το επίπεδο (των ισορροπιών) είναι το ζήτημα των διαγραμμένων βουλευτών. Εδώ η άποψη «κανείς δεν περισσεύει» προσκρούει στην αντίθεση του Α. Λοβέρδου, με την οποία ευθυγραμμίστηκε ο Μ. Χρυσοχοΐδης και- εν πολλοίς, η Άννα Διαμαντοπούλου ότι οι διαγραμμένοι,καταψηφίζοντας, έκλεισαν την πόρτα πίσω τους.

Προσώρας ο Ευ. Βενιζέλος αρκείται να δηλώνει ότι το θέμα δεν επείγει, αλλά οσονούπω θα κληθεί να το διαχειριστεί. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τίγρης και Δράκος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τίγρης και Δράκος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ