2012-03-23 09:12:22
Φωτογραφία για Διευθυντής, απέλυσε τον.. εαυτό του για να κάνει περικοπές!!
Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι δημόσιοι υπάλληλοι..!

Ενώ περιοχές όλης της χώρας σφίγγουν τα ζωνάρια και κάνουν περικοπές στις θέσεις εργασίας λόγω κρίσης, ένας διευθυντής σε δημόσια υπηρεσία αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, θυσιάζοντας τη δική του καριέρα.

Μετά από 32 χρόνια στη δημόσια υπηρεσία, ο 57χρονος διευθυντής Dan O'Leary της πόλης Keller είχε μόλις ένα μήνα πριν τη συνταξιοδότηση του. Όμως η σύμβαση του δεν είχε λήξει, ούτε η θέση του είχε συγχωνευτεί... απλά απέλυσε τον εαυτό του!

Σύμφωνα με το Associated Press, η πόλη των 40.000 εργαζομένων είχε τον O'Leary ως διευθυντή διαχείρισης της πόλης, μαζί με δύο βοηθούς. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε ότι η πόλη δεν χρειάζεται τρεις διαχειριστές και δεν χρειάζεται να πληρώνει 176.000 δολάρια το χρόνο για να συνεχίσει να τους έχει.

Όπως διαβάσαμε στη huffingtonpost, ο O'Leary παραιτήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 20ής Μαρτίου, λέγοντας ότι η πόλη πρέπει να κοιτάξει να μειώσει το κόστος στο μέτρο του δυνατού, αρχίζοντας με την εξάλειψη της διοικητικής θέσης του ιδίου.


"Είναι λίγο ασυνήθιστο για μια πόλη του μεγέθους μας να έχουν τρεις διευθυντές της πόλης," δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ακόμη, προέβη σε περαιτέρω ενέργειες για τη μείωση των δαπανών της πόλης κατά τη διάρκεια της θητείας του, συμπεριλαμβανομένων, μείωσης του εργατικού δυναμικού και συγχώνευσης υπηρεσιών με άλλες τοπικές περιοχές.

Έτσι κατάφερε να φέρει την πόλη του στο Νο 7 της πρόσφατης λίστας του CNN / Money Magazine με τις 100 κορυφαίες μικρές πόλεις για να ζήσει κανείς.

Παρ' ότι μπορεί, οO'Leary δεν σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί ακόμη, αλλά ψάχνει για δουλειά σε μια άλλη πόλη της περιοχής!

Σε περίπτωση που περιμένατε κάτι τέτοιο να γίνει στην Ελλάδα, θα καταλάβατε ότι κάποια πράγματα γίνονται, απλά ΠΟΤΕ εδώ..

thessnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ