2012-11-15 12:02:20
Φωτογραφία για Το πρωτάθλημα… αρχίζει
Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της ό,τι συνέβη στο 1/3 του πρωταθλήματος και επικεντρώνεται στο μέλλον, που… αρχίζει την Κυριακή με την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια.

Ο Έβαλντ Λίνεν θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του αλλά και να τους διατηρήσει ταυτόχρονα σε εγρήγορση επισήμανε ότι τα δύσκολα αρχίζουν τώρα για την «Ένωση». Γιατί αν για τη μη συγκομιδή βαθμών απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό λίγοι μπορούν να κατηγορήσουν την ομάδα, δεν θα συμβεί το ίδιο αν η ανομβρία συνεχιστεί τώρα που οι αντίπαλοι είναι πιο βατοί.

«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε. Να κάνουμε μία νέα αρχή στη Βέροια», τόνισε στους παίκτες του ο Γερμανός τεχνικός.

Σκέψη για Κοντοέ στόπερ

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην προπόνηση της Τετάρτης. Όμως φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει σε θέση στόπερ τον Κοντοέ σαν παρτενέρ του Κουτρουμπή
. Ο Γιάγκο θα χάσει λόγω τιμωρίας το προσεχές παιχνίδι και φαίνεται πως ο Έβαλντ Λίνεν δεν εμπιστεύεται απόλυτα τον Μπουγαΐδη. Έχει, ωστόσο, δίλημμα, γιατί ο Κοντοές βοηθά αρκετά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας αγωνιζόμενος στα άκρα, είτε ως μπακ όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα, είτε ως χαφ όπως έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το παρήγορο για τον κόουτς της ΑΕΚ είναι πως Κωνσταντόπουλος και Βλάχος θα είναι τελικά ετοιμοπόλεμοι για το ερχόμενο ματς.

Σήμερα το νέο ραντεβού

Μία αδιαθεσία του Δημήτρη Βιντιάδη ακύρωσε την προγραμματισμένη για χθες, Τετάρτη, νέα συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Αυτή θα γίνει σήμερα και θα αφορά ξανά τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Στόχος του υποψήφιου επενδυτή είναι να αρχίσει άμεσα τις επαφές για διακανονισμό των οφειλομένων με τους πολλούς πιστωτές δίνοντας τον πρώτο λόγο στις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει και δημιουργούν κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Στις προθέσεις του εφοπλιστή είναι να προτείνει «ψαλίδισμα» στους πιστωτές ελπίζοντας να μειώσει το συνολικό ύψος των χρεών της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για την κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας, αλλά και για τα όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας περί επεισοδίων εκτός ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ «τρέμουν» στο ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, τη στιγμή που μετά τη Βέροια ακολουθούν δύο ματς-φωτιά στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ