2012-03-23 10:45:03
Φωτογραφία για Δ.Σ. για όλα στον Παναθηναϊκό!
Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού (14:00) αφού θα συζητηθούν πολλά θέματα της επικαιρότητας. Ακόμα και η βαρύτατη τιμωρία του συλλόγου!

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού θα είναι ενδιαφέρον αφού μεταξύ αυτών που θα συζητηθούν είναι τα επεισόδια του ντέρμπι και η τιμωρία του τριφυλλιού.

Στο Δ.Σ. αναμένεται να επικυρώσει την αποταμίευση των χρημάτων του Αδαμάντιου Πολέμη και του Θοδωρή Βασιλάκη, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύψει τα ονόματα και άλλων επιχειρηματικών που επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα του νέου οικονομικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη με τον Γιώργο Στάμο να είναι ο υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση.

Μάλιστα, αναμένεται και άλλη αποχώρηση. Ο Σωτήρης Λουμίδης θα παραιτηθεί από την προεδρία της ΓΗΠΕΛ (θα αναλύσει τις διαδικασίες ορισμού του στη συγκεκριμένη θέση), όχι όμως και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πάντως, ακόμη και αν παραιτηθούν τρία μέλη του Δ.Σ, δεν τίθεται θέμα ο Παναθηναϊκός να καταφύγει στην έσχατη λύση, καθώς θα αντικατασταθούν. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητήσει και για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ