2012-03-23 12:35:05
Φωτογραφία για Τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Να έρθουν σε εμένα, θα τους αγκαλιάσω όλους!
Διανοούμενοι και φρέσκα πρόσωπα στο κόμμα της Τζούλιας, η οποία δεν συγχωρεί, τιμωρεί...Η εθνική μας πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου -ως αρχηγός πλέον της παράταξης Πανελλήνιο κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος- φωτογραφίζεται στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Playboy.

Η Τζούλια αποφάσισε να προωθήσει τις πολιτικές θέσεις της μέσω του καινούριου τεύχους του ανδρικού περιοδικού και δηλώνει σίγουρη ότι θα μπει στη Βουλή «για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα».

Για όσους θελήσουν να την υποστηρίξουν… χρήσιμο ενδιαφέρον θα είχε να μάθουν ποιοι άνθρωποι θα στελεχώσουν το κόμμα της: «Νέοι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με ανοιχτά μυαλά και ιδέες. Προφανώς με ενδιαφέρουν οι διανοούμενοι με πολιτική συνείδηση και άποψη. Ακόμα και από όλα τα πολιτικά κόμματα. Να έρθουν σε εμένα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, θα τους αγκαλιάσω όλους».

Όσο για την ιδεολογική κατεύθυνση του κόμματος: «Δεν είμαστε ούτε δεξιά ούτε αριστερά
. Μας ενδιαφέρει η δημοκρατία και να φύγει η σαπίλα. Μία αναρχία που ξεκίνησε μεταπολεμικά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από πού να ξεκινήσω; Που μας έχουν καταληστέψει; Πού είναι οι 500 από τους 650 τόνους χρυσού που μεταφέρθηκαν για ασφάλεια στην Αγγλία κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Έχω μιλήσει με το διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος και όλα αυτά ισχύουν. Γύρισαν μόνο 150 τόνους πίσω. Θα συνεχίσω δυναμικά την προσπάθεια της Μερκούρη για επιστροφή των Ελγινείων στην Ελλάδα, γιατί, όπως όλα, το ξεχάσαμε και αυτό. Επίσης, θέλουμε πίσω το κατοχικό χρέος από τους Γερμανούς που είναι 1.300 δισ.».

Βασικές αρχές του κόμματος: «Δεν συγχωρούμε, τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος. Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας».

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στα έδρανα της Βουλής τον Ευάγγελο Βενιζέλο η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Το θέμα είναι αν είναι έτοιμος εκείνος να αντιμετωπίσει εμένα και τη νέα γενιά...». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ