2012-03-23 12:36:04
Φωτογραφία για Ο Χρύσανθος “στρατηγός” της καμπάνιας
Στα χέρια του Χρύσανθου Λαζαρίδη θα ανατεθεί η κεντρική ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικής στρατηγικής και επιχειρημάτων, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος».

Η εφημερίδα εκτιμά ότι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, που πιστώνεται ιστορικά με τη στρατηγική του «όχι» στο Μνημόνιο, χάρη στην οποία η Νέα Δημοκρατία απέκτησε αντιπολιτευτική ταυτότητα, και κατάφερε να προσελκύσει πρόθυμο κοινωνικό ακροατήριο, σε ελάχιστο χρόνο μετά τη βαριά ήττα των εκλογών του 2009, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Έτσι, θα έχει την ευχέρεια καθημερινών παρεμβάσεων στα ΜΜΕ, επί του συνόλου της πολιτικής ατζέντας, και λόγω της ικανότητας που τον διακρίνει στη σύνθεση κωδικοποιημένων μηνυμάτων, θα σηκώσει πάνω του το κύριο βάρος της διάχυσης του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία.

Ήδη άλλωστε, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της ομάδας κρούσης που έχει συγκροτήσει ο Αντώνης Σαμαράς, με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθώς και θεσμικών παραγόντων της Συγγρού. Ενώ, δεν παραλείπει να πραγματοποιεί περιοδείες ανά τη χώρα, σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες, και να κομίζει το μήνυμα ελπίδας του Αντώνη Σαμαρά, για μια Ελλάδα η οποία θα ανακτήσει την εθνική αξιοπρέπειά της. Και θα διεκδικήσει με ρεαλιστική αισιοδοξία την έξοδο από την κρίση.

http://www.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καράβι βγήκε στη στεριά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καράβι βγήκε στη στεριά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ