2012-03-23 12:47:21
Φωτογραφία για Γαλλία....Αν δεν σκότωνε δεν μπορούσαμε να τον συλλάβουμε..Μαντέψτε από που πέρασε ο Αλγερινός ως λαθρομετανάστης για να πάει στη Τουλούζ..
Απαντώντας στις κατηγορίες που δέχεται η γαλλική κυβέρνηση ότι γνώριζε εδώ και καιρό για τον 23χρονο ύποπτο των δολοφονικών επιθέσεων στην Τουλούζη, Μοχάμεντ Μέραχ, αλλά ότι δεν τον συνέλαβε πριν αυτός σκοτώσει επτά ανθρώπους, ο Φρανσουά Φιγιόν υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο το οποίο θα επέτρεπε στις Αρχές να συλλάβουν τον 23χρονο.

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να επέτρεπε τη σύλληψη του Μοχάμεντ Μέραχ» είπε ο Φρανσουά Φιγιόν μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν έχουμε το δικαίωμα, σε μια χώρα σαν τη δική μας, να παρακολουθούμε διαρκώς, χωρίς δικαστική απόφαση, κάποιον που δεν έχει διαπράξει έγκλημα. Ζούμε σε ένα κράτος δικαίου» τόνισε.

Επίσης φήμες στη Γαλλία λένε πως ο  Μοχάμεντ Μέραχ όταν δραπέτευσε από τις φυλακές του Αφγανιστάν μέσω Τουρκίας ήρθε στην Ελλάδα...κι έπειτα με τις γνωστές μεθόδους κατάφερε να περάσει Ιταλία κι από κει στη Γαλλία.


Αυτά να τα δουν κάποιοι που μας πλασάρουν το παραμύθι των κακόμοιρων μεταναστών (φυσικά ανάμεσα σε όλο αυτό το λαθροτσουνάμι υπάρχουν και μερικοί  κακομοίρηδες) βοηθώντας έτσι και την εγχώρια αλλά και την διεθνή τρομοκρατία καθώς και τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

Παρακολουθώντας χτες μια συζήτηση στο  Russia Today άκουσα Γαλλους και Αμερικάνους δημοσιογράφους να επιτίθενται στους ισλαμιστές μετανάστες,λέγοντας πως είναι αδιανόητο να πηγαίνεις σε μια άλλη χώρα με διαφορετικό πολιτισμό και κουλτούρα,να θες να ζήσεις και να εργαστείς εκεί...αλλά να μην προσπαθείς καν να ενταχθείς στο κοινωνικό σύνολο....Και το παράλογο....να ζητάς να ενταχτούν η κοινωνία σε εσένα.

Επίσης είπαν πως πρέπει να ξανακοιτάξει η Ε.Ε την συνθήκη Σεγκεν και πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος για να σταματήσει το κύμα μετανάστευσης από τις ισλαμικές χώρες προς την Ευρώπη,διότι αλλοιώνει και πολιτισμικά αλλά και εθνικά τις χώρες που πλήττονται περισσότερο...Μίλησαν για Ιταλία,Ισπανία,Ελλάδα,Γαλλία και Αγγλία.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΛΜΗΣΤΕ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΛΜΗΣΤΕ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ