2012-03-23 13:31:05
Φωτογραφία για Φέρνει Ασιάτες τουρίστες στη Θεσσαλονίκη η Turkish Airlines
Να γεμίσει τη Θεσσαλονίκη με τουρίστες από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και το Ντουμπάι προσδοκεί η Turkish Airlines σύμφωνα με το διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας... Ουτκοΰ Γιαζάν, καθώς αυξάνονται τα δρομολόγια από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη από 4 σε 6 από την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η Τριάδα Μπράτσιου στο «Κέρδος», ο εμπορικός ακόλουθος στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης κ.Κεμάλ Τουζούν εξέφρασε την πεποίθηση ότι από τουρκικής πλευράς θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον για μικτές επενδύσεις στην Ελλάδα μετά τις εκλογές σε περίπτωση που αρθεί το γραφειοκρατικό πλαίσιο της χώρας και αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα.

Όπως προσέθεσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης κ. Στέφανος Χατζημανώλης εκτιμά ότι το 2012 θα διπλασιαστούν οι διανυκτερεύσεις Τούρκων στη Θεσσαλονίκη και θα ανέλθουν σε 55.000, έναντι 27.000 διανυκτερεύσεων το 2011.

Ο κ. Γιαζάν τόνισε την ανάγκη μεγαλύτερης προβολής της Θεσσαλονίκης στη διεθνή τουριστική αγορά γιατί όταν ενημέρωσε συνεργάτες του στο εξωτερικό ότι αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη του είπαν «ωραία, πού είναι αυτό το νησί Θεσσαλονίκη, δεν το ξέρουμε».
spnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ