2012-03-23 15:25:16
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (VIDEO)
Τη διεξαγωγή των εκλογών στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαίου, επιβεβαίωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη σημερινή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, διευκρινίζοντας ότι το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της προσφυγής στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή στις 29 Απριλίου.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τόνισε την ανάγκη το λαϊκό κίνημα να αντιδράσει, υπογραμμίζοντας ότι δεν αποκλείεται κάποιοι να αναζητούν προσχήματα για να αναβληθούν και οι εκλογές.

Μέχρι να διεξαχθούν οι εκλογές, το ΚΚΕ θα εντείνει τους αγώνες του, καθώς ψηφίζονται στη Βουλή αντιλαικά νομοσχέδια, είπε η κ. Παπαρήγα, ενώ επικέντρωσε την κριτική της στο σύστημα Υγείας, αναφέροντας ότι τα αποθεματικά των νοσοκομείων «κουρεύτηκαν» κατά 70% εξαιτίας του κουρέματος των ομολόγων.


Απανώντας σε ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να προκληθούν επεισόδια κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου, παρατήρησε ότι "το ΚΚΕ εδώ και χρόνια λέει ότι, όταν ανεβαίνει το λαϊκό κίνημα, βρίσκεται αντιμέτωπο και με προβοκάτσιες. Και τότε μας έλεγαν ότι βλέπουμε παντού συνωμοσίες. Το κράτος, ή τμήματα του κράτους, δεν είναι έξω από τις προβοκάτσιες" και κάλεσε τους εργαζόμενους να τις βγάλουν έξω από το λαϊκό κίνημα.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, η κ. Παπαρήγα είπε ότι με την κατάσταση αυτή και η κυβέρνηση βολεύεται με την ένταση της καταστολής του λαϊκού κινήματος και οι προβοκάτορες της δίνουν (της κυβέρνησης) αυτή τη δυνατότητα.

Ακόμη, η γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι η 25η Μαρτίου έχει χάσει προ πολλού το αληθινό της νόημα, τονίζοντας ότι, στις σημερινές συνθήκες τα στρατόπεδα είναι διαμορφωμένα και από την κυβέρνηση και από τα κόμματα και δεν μπορεί να υπάρχει ομοψυχία σε συνθήκες ταξικής πάλης.

Real.gr
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ