2012-11-19 17:19:03
Φωτογραφία για Αυτοσχέδιες διαβάσεις θανάτου! [video]
Δείτε και το απίστευτο που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός Οι μηχανοδηγοί των τρένων δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον κίνδυνο των φυλασσόμενων διαβάσεων ή εκείνων που έχουν κάποια συστήματα αυτόματης λειτουργίας διαβάσεων, αλλά κυρίως έχουν να αντιμετωπίσουν τις δεκάδες αυτοσχέδιες διαβάσεις που δημιουργούνται ανεξέλεγκτα.

Τέτοιες διαβάσεις υπάρχουν σε πολλά σημεία της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Πλατέως και Φλώρινας, σε μία μάλιστα η αυτοσχέδια διάβαση απέχει ελάχιστα, όπως δείχνει και η φωτογραφία από την κανονική. Το πόσο σοβαρό είναι θέμα των διαβάσεων το διαπιστώσαμε μόλις λίγες μέρες πριν όταν αγροτικός ελκυστήρας πέρασε μόλις λίγα μέτρα μπροστά από την αμαξοστοιχία και αποφεύχθηκε η σύγκρουση χάρις την ετοιμότητα του μηχανοδηγού.

Οι μηχανοδηγοί πέρα από την τήρηση το χρονοδιαγραμμάτων των δρομολογίων πάνω από όλα έχουν ως γνώμονα τους την ασφάλεια των ιδίων και των επιβατών της αμαξοστοιχίας και αυτό είναι που προέχει όλων των άλλων
. Όμως δεν φτάνει αυτό. Η πολιτεία πρέπει να δει με σοβαρότητα το πρόβλημα και να επενδύσει στην ασφάλεια των τρένων όπως γίνεται αυτή την στιγμή σε πολλά σιδηροδρομικά δίκτυα του κόσμου. Ας μην τα αφήνουμε όλα στην τύχη. Ο κατάλογος των συγκρούσεων αλλά και των μηχανοδηγών που έχασαν της ζωή τους είναι μεγάλος και δεν χρειαζόμαστε άλλες τραγωδίες.. Δείτε το βίντεο που πήραμε στο τμήμα Αμυνταίου –Φλώρινας καθώς και το φωτογραφικό στιγμιότυπο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

sidirodromikanea.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πλησιάζει το Jailbreak του iPhone 5
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πλησιάζει το Jailbreak του iPhone 5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ