2012-11-19 18:42:24
Φωτογραφία για Αφιερωμένο...[Part II ]
Η ΑΕΚΑΡΑ εχθές έκανε την επαναφορά, ακόμα και εγώ δεν το πίστευα, και τα παιδιά έπαιξαν όπως τους είπε ο Γερμανός,  και μου βούλωσαν το στόμα ρίχνοντας 4αρα... ελπίζω μόνο να μην ήταν μία "φούσκα" όλο αυτό και να συνεχίσουμε να παίζουμε μπαλίτσα. Φανταστικός ο κόσμος μας συγχαρητήρια στα παιδιά που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα. ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκες!!!

Θα ήθελα λοιπόν να συνεχίσω το αφιέρωμα μου σε εκείνους τους  αλαζόνες, που επιμένουν να μιλάνε για ομάδες που σπάνε όλα τα κοντέρ, για γίγαντες που σαρώνουν τα πρωταθλήματα, με ντοκουμέντα, και όχι με επιχειρήματα του...κώλου! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...συνεχίζουμε:

Η νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι

Στο sportime (Κυριακή 27 Μαρτίου 2005), αναδημοσιεύεται η συνέντευξη  Μπούκοβι (70 ετών τότε) στον Θόδωρο Σγουρδαίο το 1976 δέκα χρόνια μετά την φυγή του από την Ελλάδα. Η συνέντευξη αυτή δημοσιεύτηκε αρχικά στα ΝΕΑ της εποχής εκείνης.


Ερώτηση: Υπήρχαν παράγοντες που δεν σας συγχώρεσαν ότι πήρατε το πρωτάθλημα χωρίς αυτούς...

Απάντηση Μπούκοβι: "Παντού υπάρχουν κακοί παράγοντες. Οι περισσότεροι κολλούν σαν βδέλλες πάνω μας στις επιτυχίες. Στις αποτυχίες μένουμε μόνοι, όπως εκείνο το βράδυ στο σταθμό Λαρίσης"

Ερώτηση: Οι χαρακτήρες των παικτών μας;

Απάντηση Μπούκοβι: "Καλοί των περισσοτέρων. Τους υπόλοιπους πρέπει να τους προσέχεις. Αυτό, δυστυχώς, κατάλαβα στο τέλος, όταν τους ρωτούσα και δεν σήκωναν τα μάτια"

Ερώτηση: Οφείλω να πω ότι ο Γιώργος Σιδέρης ήταν ο μόνος που είχε την ειλικρίνεια και το θάρρος να πει στους δημοσιογράφους: "Τι φταίει ο Γέρος; Τον έφαγαν..."

Απάντηση Μπούκοβι: "Το ακούω για πρώτη φορά αυτό και τον ευχαριστώ. Ήταν ένας τίμιος παίκτης..."

Ο Ασλανίδης διαβεβαιώνει πως ο Μπούκοβι θα παραμείνει ως το 1969

Οι Ολυμπιακοί στέλνουν ευχαριστήρια επιστολή στον Ασλανίδη λόγω Μπούκοβι

Συνεχίζεται...
goal24news
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ