2012-11-19 22:28:20
Φωτογραφία για Ευχαριστούμε τον κόσμο
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ενώ επισήμανε πώς ο ΠΑΟΚ έδειξε στο γήπεδο δυο διαφορετικά πρόσωπα. Έκανε αναφορά και στο ματς με τον Άρη. Οι δηλώσεις του: «Παρουσιάσαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε έξι αιφνιδιασμούς από τον Κολοσσό και γενικά έγιναν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε.

Εμείς σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε τις ίδιες ισορροπίες σε όλες τις φάσεις του αγώνα, είχαμε αρκετές βιαστικές καταστάσεις και χάναμε εύκολα τη μπάλα στην επίθεση, παρότι δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση από τον Κολοσσό. Είχαμε πει ότι το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό στη Καβάλα. Ο Κολοσσός είναι ποιοτική ομάδα, ξέρει να επιβάλλει ρυθμό και να βρίσκει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Έγιναν και δύο επιθετικές καταστάσεις που μας έβγαλαν από το παιχνίδι και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε»

Για το ματς με τον Άρη: « Για το παιχνίδι με τον Άρη έχω ξαναπεί ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είναι καλύτερη ή όχι την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά το πώς θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες στο παρκέ. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικοί. Όποιος από τους δυο αντιπάλους έχει περισσότερη ηρεμία και επιβάλει τον ρυθμό του θα κερδίσει».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ