2012-11-19 22:38:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ;
Ο Γιάννης Φετφατζίδης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, αλλά μοιάζει πολύ ιδιαίτερη η περίπτωση του 22χρονου μέσου, ο οποίος παρά τα... προγνωστικά, αμέσως μετά την ανανέωση έμεινε δις εκτός αποστολής και στα... εύκολα και στα δύσκολα!

Πλέον ο "Φέτφα" είναι σε μια ηλικία που παύει να λέγεται "ταλέντο" πρέπει να είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής και όχι μια... ελπίδα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός, αναγνωρίζοντας ότι είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αυτός που αποφασίζει και φυσικά ξέρει καλύτερα τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

Στα... πόδια του Φετφατζίδη και κυρίως στο πείσμα του είναι να αποδείξει μέσα από τις προπονήσεις στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι κάνει λάθος που δεν τον εμπιστεύεται και να "βγει" ακόμα πιο δυνατός και κυρίως ώριμος από αυτή τη... δοκιμασία! Άλλωστε, δε μπορεί να είναι τυχαίο ότι ούτε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε φανέλα βασικού Πρέπει να δουλέψει σκληρά, να αποβάλει το άγχος και να πιστέψει πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του για να μπορέσει να πείσει και τους άλλους ότι αξίζει και όχι να επαναπαύεται στο προσωνύμιο "Μέσι", που και ο ίδιος ο μάνατζερ του δήλωσε πως του έχει κάνει κακό...


Άλλωστε έχει τρανό παράδειγμα μπροστά του, που δεν είναι άλλο από τον Κώστα Μήτρογλου, που πέρασε και πιο δύσκολες στιγμές από τον "Φέτφα". Ο διεθνής επιθετικός για ενάμιση χρόνο, έπαιζε δανεικός, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχε κλείσει για αυτόν το κεφάλαιο Ολυμπιακός.

Ο «πιστολέρο» έμεινε με το σπαθί του στο ρόστερ του Θρύλου και επιπλέον κέρδισε τους πάντες με τις εμφανίσεις του. Έτσι και ο Φετφατζίδης όταν του δοθεί η ευκαιρία πρέπει να παίξει την μπάλα που ξέρει και να κερδίσει με την αξία του μια θέση στο Θρύλο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αφού «έδεσε» τον Φετφατζίδη είναι θετικός σε ενδεχόμενο δανεισμού του σε ομάδα του εξωτερικού, με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 21χρονος μέσος θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οι ερυθρόλευκοι, εφόσον ο ίδιος δεν έχει κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ζαρντίμ, δεν θέλουν να μπουν εμπόδιο στην επιθυμία του. Άλλωστε αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι ο... ΕΤΟΙΜΟΣ Φετφατζίδης.

Την περσινή σεζόν, ο Έλληνας μέσος δεν είδε με καλό μάτι το ενδιαφέρον της γερμανικής, Άουγκσμπουργκ, όμως φέτος υπάρχουν ομάδες από Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν που τον έχουν βάλει στη λίστα τους. Η διοίκηση του Ολυμπιακού λοιπόν δεν θα έλεγε "ΟΧΙ", να ανδρωθεί και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος ο παίκτης στο Λιμάνι.

Στο δρόμο που χάραξε ο Μήτρογλου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ