2012-11-19 22:54:04
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ο Αστέρας Τρίπολης που ισοπέδωσε τον Ατρόμητο 3-0
Μακράν την καλύτερή του εμφάνιση έκανε ο Αστέρας Τρίπολης που ισοπέδωσε τον Ατρόμητο 3-0, έχοντας την ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Ως αμφίρροπη είχε χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο στην Αρκαδία. Οι δύο ομάδες, ισοβαθμούσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο νικητής θα έκανε από νωρίς βήμα εισόδου στα play-off, δείχνοντας ταυτόχρονα την ανωτερότητά του απέναντι στον βασικό του αντίπαλο.

Με το τέλος της αναμέτρησης βέβαια και αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι, θα πίστευε ότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι τεράστια. Αυτό γιατί η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έκανε μεγάλη εμφάνιση επικρατώντας κατά κράτος των Περιστεριωτών φτάνοντας στη νίκη με 3-0, την ώρα που είχε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, καθώς βρήκε δύο φορές το δοκάρι του Ιτάνζ.

Στο ξεκίνημα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς να υπάρχουν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Μόλις όμως, σημειώθηκε το πρώτο γκολ, όλα πήραν το δρόμο τους. Στο 14’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαρτολίνι πηδώντας ψηλότερα από όλους άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.


Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τον Αστέρα, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια στον Ατρόμητο να απειλήσει. Στο 26’ ο Ράγιος έκανε φανταστική κάθετη πάσα στον Ναβάρο, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς για την ομάδα του. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από τους κινδύνους τον Αστέρα και απειλήθηκε ακόμα δύο φορές.

Στο 33’ ο Ντε Μπλάσις έκανε ωραία ενέργεια με το σουτ του να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Ράγιος στο 40’. Στην επανάληψη, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, για το τελικό 3-0.

Στο 52’ ο Ράγιος έκανε νέα μεγάλη ασίστ στον Ναβάρο, ο οποίος «κρέμασε» τον Ιτάνζ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι με αυτή την εμφάνιση, απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ διατήρησαν και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Ολυμπιακό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ