2012-11-19 23:55:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Ημερίδα «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Internet - Η νέα γενιά»
Το patrasevents.gr σας προσκαλεί στο 15ο Forum Ανάπτυξης Πάτρας, με θέμα: «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Internet – Η νέα γενιά», που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 – 19:00, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (αίθουσα 2).

Σκοπός είναι να γνωρίσετε το patrasevents.gr μέσα από τις συνεργασίες του με μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με επιχειρήσεις και πολυεθνικές που το επιλέγουν για την καλύτερη προβολή τους και να μάθετε ποιοι είναι οι στόχοι του site και πως δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για να έχετ ε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι βασικοί ομιλητές στο συνέδριο που οργανώνει το patrasevents.gr για πρώτη φορά είναι οι κύριοι:

Φώτης Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής των White Space & New Media Studies (σχολή Δημοσιογραφίας, Σταμάτη Μαλέλη), με θέμα: Τα Media σήμερα και ποιο είναι το μέλλον τους; Πως επιδρούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα; Το ιντερνέτ και η εξέλιξη του.


Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, με θέμα: Ιντερνέτ και επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις προβάλλονται μέσα από το ιντερνέτ.

Σωτήρης Δόστης, CEO και ιδρυτής του Clubber.gr, με θέμα : Στόχευση κοινού μέσω Internet. Πλεονεκτήματα που προσφέρει το internet στην στόχευση κοινού, συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα, παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας.

Την οργάνωση και το συντονισμό, έχει αναλάβει η αρχισυντάκτρια του patrasevents.gr, Ελένη Βασιλοπούλου.

Με μουσική και γλυκίσματα θα ολοκληρωθεί η δίωρη παρουσίαση, για να δοθεί η ευκαιρία για σχόλια, ερωτήσεις και ανταλλαγές απόψεων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.22.10.11 & 6932.011.395

Δηλώστε συμμετοχή και στο facebook στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://www.facebook.com/events/168356289955143/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ