2012-11-20 02:48:16
Φωτογραφία για «Ήταν μόνο μία νίκη»
Η νίκη του Παναθηναϊκού και κυρίως η εμφάνιση στο ματς με τον ΠΑΟΚ έφερε ξανά τα χαμόγελα στο «στρατόπεδο» του Τριφυλλιού, αλλά όπως... τόνισε και ο Κ. Τριανταφυλλόπουλος θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.

«Είναι καλό αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή νεαρών παικτών. Η νέα γενιά είχε απογοητευτεί που έβλεπε ότι δεν παίρνει ευκαιρίες, αλλά αυτό φαίνεται πως αλλάζει τώρα και είναι θετικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στην εκπομπή της Nova.

Για την αλλαγή προπονητή: Η αλλαγή προπονητή σε κάθε ομάδα φέρνει αλλαγές. Η ψυχολογία ήταν άσχημη. Ήμασταν πιεσμένοι για το αποτέλεσμα για να βοηθήσουμε και τον κ. Φερέιρα. Είχαμε πίεση και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό γιατί δεν ήταν σε θέση που του αρμόζει. Με μία νίκη δεν πετύχαμε τίποτα.

Τι άλλαξε ο Ρότσα στην ομάδα: Δεν θεωρώ πως είναι μαγικός ο τρόπος του Ρότσα. Είναι πάντα ευδιάθετος, χαρούμενος. Αυτό μας είπε να αλλάξουμε, την έκφραση του προσώπου μας και να μην είμαστε πιεσμένοι.


Αν έπρεπε να γίνει η αλλαγή προπονητή πιο νωρίς:Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω κάτι τέτοιο. Και από ηλικία και από παραστάσεις. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τον προπονητή. Με τον κ. Φερέιρα. αγωνίστηκα άλλωστε. Για τα αποτελέσματα, ίσως χρειαζόμασταν περισσότερη τύχη. Τα χαλάγαμε στο τέλος, κάπου στο 80' δεχόμασταν τα γκολ. Οι παίκτες ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Για το στόχο του Παναθηναϊκού να μπει στα πλέι οφ:Δεν έχουμε περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε όχι μόνο να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά και να πάρουμε και το καλύτερο εισιτήριο.

Ποιος τον πήγε στον Παναθηναϊκό: Δεν το σκέφτηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό σε ηλικία 13 χρονών. Από τον κ. Αντωνίου ήρθα στην ομάδα. Παραθέριζε στην πόλη που έπαιζα και είχε έρθει σε ένα παιχνίδι και με είδε.

Αν αισθάνεται τυχερός που μπόρεσε να παίξει στον Παναθηναϊκό σε νεαρή ηλικία: Μέσα από σκληρή δουλειά ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει. Είμαι τυχερός που με βάση την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρα ευκαιρίες και έπαιξα, ενώ μπορούν να παίξουν και άλλα νεαρά παιδιά.

Για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του: Αν και το ύψος μου δεν είναι μεγάλο στο ψηλό παιχνίδι είμαι καλός, ενώ στο ένας με έναν με τον αντίπαλο επιθετικό έχω καλή απόδοση. Περισσότερη δουλειά χρειάζομαι στο επιθετικό κομμάτι.

Με ποιον παίκτη ταιριάζει στο κέντρο της άμυνας: Και με τους δύο που έχω αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας τα έχουμε πάει καλά. Δεν νομίζω πως με κάποιον ταιριάζω περισσότερο από τον άλλον.

Αν είναι θετικό που υπάρχουν στην πρώτη ομάδα πολλά νεαρά παιδιά: Είναι καλό που βρισκόμαστε μαζί στα αποδυτήρια με τα παιδιά που ήμασταν στις Ακαδημίες. Αν μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι αντέχουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού και της βαριάς φανέλας, θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Αν έχει φίλους σε άλλες ομάδες: Οι φίλοι σε άλλες ομάδες υπάρχουν. Με άλλους ήμασταν συμπαίκτες, μέχρι πριν δύο χρόνια όπως με τον Φέτση και το Βλάχο. Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην Εθνική και να είσαι εχθρός. Στο συλλογικό επίπεδο μπαίνεις και δίνεις τη μάχη σου. Και για τα επεισόδια που δημιουργούνται εκτός γηπέδου φταίμε και εμείς οι παίκτες σε ένα βαθμό. Αν μέσα στο γήπεδο παίζουμε και τα δίνουμε όλα, αλλά δεν δημιουργούμε εντάσεις, θα το καταλάβει και ο κόσμος έξω.

Αν αποτελεί κορύφωση στην καριέρα του η Εθνική ομάδα και όνειρο του η μετεγγραφή στο εξωτερικό: Δεν θα το χαρακτηρίσω κορύφωση, αλλά είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Το να αγωνιστείς στο εξωτερικό είναι πρόκληση για να δεις μέχρι που μπορείς να τα καταφέρεις. Αλλά εμείς οι νεαροί παίκτες πρέπει να τα δίνουμε όλα για την ομάδα μας, να μην θέλουμε να φύγουμε στο εξωτερικό. Ετσι θα βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και το πρωτάθλημα μας.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ