2012-11-20 03:17:03
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν 21 λαθρομετανάστες σε μια εβδομάδα στο λιμάνι της Πάτρας
Πλούσια ήταν η δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στο κεντρικό λιμάνι της Πάτρας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν έξι διακινητές, δύο υπήκοοι Σουηδίας και από ένας υπήκοος Τυνησίας, Τουρκίας, Γερμανίας και Ινδίας, ηλικίας από 27 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς οχτώ παράνομων μεταναστών στην Ιταλία.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους που η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί στο λιμάνι, συνελήφθησαν και άλλοι δέκα τρεις συνολικά αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, Αλβανίας, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Νιγηρίας, Αλγερίας και Λιβύης ηλικίας από 21 έως 35 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα και πληθώρα πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όλοι οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές όπου μετά το σχηματισμό των δικογραφιών σε βάρος τους οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ