2012-11-20 03:40:08
Φωτογραφία για 28 οπαδοί ΜΙΝΙ καταρρίπτουν το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness
Μία ομάδα αθλητριών από το East Sussex κατέρριψε δύο Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness™ καταφέρνοντας να χωρέσει σε ένα κλασικό Mini και σε ένα MINI του 2012.

Όχι 8, ούτε 18, αλλά 28 ευέλικτες κοπέλες χώρεσαν μέσα σε ένα ΜΙΝΙ Hatchback στο Potters Fields Park του Λονδίνου, στο πλαίσιο της όγδοης Ημέρας του ετήσιου θεσμού Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness.

Η ομάδα κατέρριψε το δικό της προηγούμενο ρεκόρ των 27 ατόμων το οποίο πέτυχε πέρσι στο Eastbourne.

Οι αθλήτριες αξιοποίησαν κάθε εκατοστό διαθέσιμου χώρου του ΜΙΝΙ, εκμεταλλευόμενες ακόμα και το ταμπλό, την περιοχή των ποδιών, ενώ τέσσερις κατάφεραν να στριμωχτούν στο χώρο αποσκευών.

Αφού γιόρτασαν το πρώτο τους ρεκόρ, οι φιλόδοξες κυρίες έσπευσαν στα στούντιο ITV για να επιχειρήσουν ένα δεύτερο ρεκόρ ζωντανά σήμερα το πρωί, όπου 23 ‘συμπιέστηκαν’ σε ένα κλασικό Mini αυτή τη φορά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά δύο επιπλέον άτομα.

Σήμερα περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε προσπάθειες κατάρριψης ρεκόρ στα πλαίσια της όγδοης Ημέρας Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness, που τιμά την Ημέρα του 2004 όταν το βιβλίο Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness έγινε το παγκόσμιο best-seller με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ