2012-11-20 03:43:03
Φωτογραφία για «Δουλεύουμε και φαίνεται στην ΑΕΚ»
Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουν παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε την εντυπωσιακή νίκη στη Βέροια ο Ξενοφώντας Φέτσης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o νεαρός χαφ της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα υστερούσε -ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Τόνισε ωστόσο πως με τον ερχομό του Έβαλντ Λίνεν έχει πέσει πολύ βάρος εκεί και γι’ αυτό είναι πλέον εμφανής η βελτίωση των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φέτσης:

Για το διπλό της ΑΕΚ στη Βέροια: «Είχαμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας, καταφέραμε να βγάλουμε όλα αυτά που κάναμε στις προπονήσεις της εβδομάδας και πήραμε τη νίκη που ήταν πολύτιμη για μας».

Για το αν η χθεσινή ήταν συνέχεια της εμφάνισης στο α’ μέρος με τον Ολυμπιακό: «Το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό όντως ήταν πολύ καλό για μας, αλλά το χθεσινό ήταν διαφορετικό ματς. Στη Βέροια έπρεπε να πιέσουμε σε κάποια σημεία τον αντίπαλο και σε άλλα να τον περιμένουμε. Νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς».


Για το στόχο της ΑΕΚ στα δυο προσεχή ματς στο ΟΑΚΑ με Λεβαδειακό και ΠΑΣ: «Αυτό που θέλουμε στα δυο επόμενα παιχνίδια είναι φυσικά να πάρουμε δυο νίκες. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος μας από το να πάρουμε έξι πόντους».

Για το επιθετικό «ξεμπούκωμα» της ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια πως στο επιθετικό κομμάτι δεν είχε δουλέψει πολύ η ομάδα και υστερούσε. Από τότε που ήρθε ο κ. Λίνεν όμως δουλεύουμε από την πρώτη μέρα σε αυτό και το αποτέλεσμα έχει αρχίσει να φαίνεται όλο και περισσότερο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Μου παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξω για να συνεχίσω. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και όλα τα παιδιά το βλέπουμε ως τεράστια ευκαιρία. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρουμε εις πέρας αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς».

Για τα οικονομικά προβλήματα και την απόφαση να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι σημαντικό το οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν μας επηρεάζει. Δική μας δουλειά είναι να παίζουμε μπάλα. Όσο για το ξενοδοχείο, νομίζω ότι αν ο ποδοσφαιριστής είναι 100% επαγγελματίας δεν τον επηρεάζει. Παρόλα αυτά, όταν αποσύρεται η ομάδα στο ξενοδοχείο οπωσδήποτε όλα είναι πιο προγραμματισμένα».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Εκεί που παίζω τώρα -πίσω από τον Κορδέρο ως αμυντικό χαφ- είναι η θέση μου. Νομίζω όμως ότι, αν χρειαστεί, μπορώ να αγωνιστώ και πιο μπροστά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ