2012-03-23 16:10:01
Φωτογραφία για Τα βιάγκρα, το call girl και τα όργια του Στρος Καν
Αποκαλύψεις κάνει μία μαντάμ στο ισπανικό Vanity Fair. Η Béatrice Legrain, σύντροφος του Dominique Alderweirel, ο οποίος διοργάνωνε τα όργια του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ αλλά και τον ‘εφοδίαζε' με κοπέλες, ισχυρίζεται ότι το ερωτικό όργιο συνέβη στο υπόγειο ενός ρεστοράν στις 6 Μαρτίου 2009.

Όπως λέει η γυναίκα το πάρτι διήρκεσε μιάμιση ώρα, ενώ η ερωτική επαφή με τον Στρος Καν όπως της αποκάλυψε η κοπέλα - μισή ώρα. Σύμφωνα με την εξομολόγηση του call girl, ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε πάρει βιάγκρα και είχε μικρό πέος. Ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν την είχε πληρώσει με 500 ευρώ ώστε να έρθει σε επαφή μαζί του. Φορούσε μόνο ένα λευκό πουκάμισο ενώ είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Γύρω τους, στο υπόγειο του καταστήματος, ήταν τέσσερις ακόμη άνδρες που παρακολουθούσαν την ερωτική συνεύρεση και αυτοϊκανοποιούνταν. Ήρθε τέσσερις ΄συνεχόμενες φορές σε επαφή με την κοπέλα, στην οποία επιτέθηκε πριν βρεθούν όλοι μαζί στο υπόγειο. Όπως η ίδια είπε στη μαντάμ, ενώ σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, την ακολούθησε, την άρπαξε από τα μαλλιά και της είπε «εσένα θέλω».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ