2012-11-20 09:50:20
Φωτογραφία για Καϊμακόγλου: Ο ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του
Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου. 

Ο διεθνής φόργουορντ επιστρέφει στην 

Αθήνα, ως παίκτης της... Ούνιξ Καζάν για 

την αυριανή αναμέτρηση 

με τον Πανιώνιο για το Eurocup.

«Πρώτη φορά έρχομαι στην Ελλάδα ως αντίπαλος και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που επιστρέφω στην πατρίδα κι έστω για λίγες ώρες θα είμαι κοντά σε δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καινούρια αρχή με πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τα πάντα όμως κρίνονται στο τέλος του χρόνου και εκεί θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει τη συνταγή για να επιστρέψει στην κορυφή», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαι ευλογημένος που έπαιξα στον Παναθηναϊκό και είμαι τυχερός που κατέκτησα τίτλους μαζί του. Έμαθα πολλά, πέρασα υπέροχα και αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται».

Όσο για το παιχνίδι στο Ελληνικό, ο «Κάι» είπε: «Έχουμε ξεκινήσει καλά τη διοργάνωση, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα αναφορικά με το στόχο μας, που είναι να φτάσουμε ως το τέλος. Ο Πανιώνιος μετρά δύο ήττες και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Έχω μιλήσει στους συμπαίκτες μου για τον Πανιώνιο και τι να περιμένουν. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε να μείνουμε αήττητοι στη διοργάνωση».
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ