2012-11-20 11:15:34
Φωτογραφία για Πάτρα: Φλεγόμενες νταλίκες στο λιμάνι, απαρηγόρητοι οι οδηγοί
Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει η εκφόρτωση ακόμα 5 - 6 φορτηγών. Οι πυκνοί καπνοί, αλλά και η μικρή απόσταση μεταξύ των βαρέων οχημάτων, που τυλίχτηκαν στις φλόγες μέσα στο πλοίο δεν επιτρέπουν την πρόσβαση των πυροσβεστών.

Το πυροσβεστικό πλοιάριο συνεχίζει τις ρίψεις, όπως και το αυτόματο σύστημα του πλοίου , ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ με αντιασφυξιογόνες μάσκες μπαίνουν, με κίνδυνο και δυσκολία, στο πλοίο και βγάζουν έξω φορτηγά.

Οι ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στο γκαράζ του πλοίου ΚΡΗΤΗ 2, το οποίο έπλεε 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας, είναι μεγάλες.

Μόλις το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ωστόσο η πυρκαγιά είχε ήδη καταστρέψει τα φορτηγά.

Στο λιμάνι της Πάτρας εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές με τους οδηγούς των φορτηγών να ξεσπούν σε λυγμούς μόλις έβλεπαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να βγάζουν από το πλοίο τα φλεγόμενα φορτηγά τους από το γκαράζ του ΚΡΗΤΗ 2.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, τουλάχιστον 40 νταλίκες και το φορτίο τους έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ