2012-11-20 12:28:04
Φωτογραφία για Πρώτα τους επέλεξαν και μετά αξιολόγησαν τους διαιτητές!!
Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρος της ΚΕΔ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Χρήστος Σάββας, που παρενέβη στην ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ, οι πίνακες διαιτησίες προαποφασίστηκαν από τρία πρόσωπα.

"Οι Κουρίδης, Προύντζος και Σταθόπουλος δεν ήθελαν να συμμετέχω στην συγκρότηση των πινάκων. Ο Δούρος και ο Μπριάκος λειτούργησαν σαν εκτελεστικά όργανα, φέρνοντας στηην επιτροπή του προαποφασισμένους πίνακες". Με τα λόγια αυτά ο κ.Σάββας αναφέρθηκε στην εισαγγελική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία θα καταθέσει και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας Γιάννης Καλύβας. Η εκπομπή αποκάλυψε έγγραφο του Κύρου Βασσάρα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Σάββα

Μάλιστα, με το έγγραφο Βασσάρα καταδεικνύεται οτι πρώτα συγκροτήθηκαν οι πίνακες και μέτα έγιναν τα fifa test για την επιλογή των διαιτητών!

Το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θ. Κουρίδη και τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας Ν. Προύντζο και Αρ. Σταθόπουλο κατονόμασε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Χρ. Σάββας, ως τα πρόσωπα που δεν ήθελαν να είναι παρόν στον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας.


Επίσης αναφέρθηκε στo ρόλο των δύο μελών της ΚΕΔ, Γ. Δούρου και Θ. Μπριάκου.

Συγκεκριμένα ο κ. Σάββας μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» είπε μεταξύ άλλων: «Ο Κουρίδης είναι μπροστά και πίσω από την κουρτίνα της ΕΠΟ. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν πήρε σύνταξη ή όχι.

Οι Κουρίδης, Προύντζος και Σταθόπουλος δεν ήθελαν να είμαι στην επιτροπή την ήμερα που θα έβγαιναν οι πίνακες, γιατί ήθελα να τακτοποιηθούν διαιτητές που ήταν από

αντίπαλες ενώσεις.

Οι Δούρος και Μπριάκος έκαναν προεκλογικό αγώνα υπέρ του κυρίου Σαρρή. Ο Μπριάκος παρεμβαίνει ακόμα στις Ενώσεις".

Με τις κατεγγελίες Σάββα για "στημένους" ασχολείται ο Αθλητικός Εισαγγελέας που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση.

Ένα νέο μάρτυρα στην υπόθεση των «στημένων πινάκων διαιτησίας» κάλεσε ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, που έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ μέχρι τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, Γιάννη Καλύβα.

Ο εισαγγελέας προχώρησε στην κλήση του κ. Καλύβα, ο οποίος θα καταθέσει την Τρίτη 20/11, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» που

βασίστηκε στα πρακτικά του ΔΣ της ΕΠΟ της 12ης Σεπτεμβρίου, από τα οποία προκύπτει ότι ο κ. Καλύβας εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας και για τον τρόπο που γίνονται οι ορισμοί διαιτητών.

Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας, από τις καταγγελίες του οποίου, για στημένους πίνακες, κινήθηκε η διαδικασία, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης και ο νυν πρόεδρος Γιώργος Σαρρής.

Δείτε τη χθεσινοβραδινή εκπομπή "Δίκη":
null
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ