2012-11-20 12:26:48
Φωτογραφία για Ποδόσφαιρο τέλος για τον Beckham
David Beckham (Photo credit: sportiqe)Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο David Beckham σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί με τους LA Galaxy για τελευταία φορά! Ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του Την 1η Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί εναντίον της Houston Dynamo για το πρωτάθλημα MLS. O David δήλωσε: " Είχα μια απίστευτη ευκαιρία παίζοντας για τους LA Galaxy, όμως ήθελα να έχω την εμπειρία της τελευταίας πρόκλησης πριν από το τέλος της καριέρας μου".

Ο David κλείνει ένα κύκλο και είναι έτοιμος να ανοίξει έναν άλλον. Λέει: " Δεν το βλέπω ως το τέλος της σχέσης μου με το πρωτάθλημα. Η φιλοδοξία μου είναι να γίνω μέρος της ιδιοκτησίας στο μέλλον".

Ο Don Garber, στέλεχος της ομάδας, τόνισε ότι ο Beckham θα είναι πάντα κομμάτι της ιστορίας των Galaxy και ότι προβλέπει την εμπλοκή του ποδοσφαιριστή με την ομάδα, σε άλλη βάση πια.

Related articlesDavid Beckham closing his playing days with L.A. GalaxyBeckham to end LA Galaxy careerWhere next for Becks? David Beckham to quit LA Galaxy - but wants 'one last challenge'Beckham took LA Galaxy 'to another level'Football: David Beckham to quit LA Galaxy next monthDavid Beckham to leave LA Galaxy after MLS Cup 2012David Beckham Set to Leave L.A. GalaxyNational Sport: Beckham to leave GalaxyBeckham decides to quit LA GalaxyDavid Beckham announces his final game with LA Galaxy
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ