2012-11-20 12:32:14
Φωτογραφία για Σοκ: Τεμάχισε τον άντρα και τον εραστή της και τους έθαψε σε μαγαζί στο κέντρο της Βιέννης
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν στο δικαστήριο στην Αυστρία όταν μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος με παγωτά, ομολόγησε τη Δευτέρα ότι πυροβόλησε και διαμέλισε με πριόνι τον πρώην άντρα της και τον εραστή της και στη συνέχεια έθαψε τα πτώματά τους στο υπόγειο του καταστήματός της στη Βιέννη.

Πρόκειται για την 34χρονη Εστιμπαλίζ Καράντζα, η οποία υποστήριξε πως είχε «ταπεινωθεί» και από τους δύο άνδρες. Ο πρώην άντρας της ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της την απατούσε.

Η «γυναίκα του Πάγου», όπως την αποκαλούν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, είναι μια «ψυχρή γυναίκα» και σαν μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί», δήλωσε η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι. «Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», τόνισε προειδοποιώντας τις δικαστικές αρχές ότι η Καράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Η κατηγορούμενη περιέγραψε πως πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της –το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της- τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν. Στη συνέχεια τον έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της.

Τελικά τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρούσε.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To σύνδρομο του Notting Hill
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To σύνδρομο του Notting Hill
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ