2012-11-20 12:41:37
Φωτογραφία για Ο ΝΕΑΡΟΣ, ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ''ΣΟΥΖΕΣ''
Όπως έχουμε γράψει κι' άλλες φορές, το γραφείο της Εφημερίδας μας συστεγάζεται με το Πρότυπο Διδακτήριο του επιστημονικού μας συνεργάτη και συνεκδότη μας. Και αυτό γιατί ορισμένοι Καθηγητές είναι και αρθρογράφοι της Εφημερίδας.

Τον περασμένο χρόνο, παρακολουθούσε μαθήματα ένας μαθητής της Α' Λυκείου και παρότι ήταν καλό παιδί, στα γράμματα ήταν από τους τελευταίους. Και αυτό γιατί το νεαρό της ηλικίας, οι ''κακές'' παρέες και το μηχανάκι του πατέρα του, ήταν σε πρώτη του προτεραιότητα!

Αναγκάστηκε λοιπόν η Δ/νση του Διδακτηρίου, να ενημερώσει τους γονείς ότι όλες οι προσπάθειες ήταν εις μάτην, δεν ήθελε ή  δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα, αφού συχνά πυκνά, αντί του σχολείου, βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα, λόγω παραβάσεων με το μηχανάκι, πράγμα που προφανών έπρεπε να το γνωρίζουν οι γονείς, παρ' ότι μίλαγαν περί του αντιθέτου.

Πριν λίγη ώρα ο εν λόγω μαθητής, κυνηγημένος από τέσσερις μηχανές αστυνομικών, λόγω υπερβολικής ταχύτητας και σειρά από ''σούζες'' , παράτησε το μηχανάκι μπροστά στο Διδακτήριο και μπήκε μέσα για να κρυφτεί. Έλα όμως που τον είδαν οι κρανιοφόροι αστυνομικοί  και μπήκαν από πίσω για να τον ''πάνε μέσα'' σιδηροδέσμιο. Φυσικά έγινε....πανικός!


Με παρέμβαση μας, καλέσαμε την μητέρα του και ταυτοχρόνως παρακαλέσαμε τους αστυνομικούς να δείξουν κατανόηση, λόγω της μικρής του ηλικίας, ώστε να μην μπλέξει σε δύσκολους ατραπούς, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον νεαρό. Μετά από κλαυθμούς και οδυρμούς, τόσο του μικρού, όσο και της μητέρας, οι αστυνομικοί, νεαροί κι' αυτοί, ''έκαναν πίσω'' και έληξε εκεί το θέμα.

Για μας ήταν ένα απρόβλεπτο ζωντανό ρεπορτάζ και ελπίζουμε ο νεαρός  και ειδικά οι υπεύθυνοι, γι' αυτόν γονείς, να πήραν ένα καλό μάθημα σήμερα.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα Σκόπια και η Ε.Ε.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα Σκόπια και η Ε.Ε.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ