2012-11-20 13:55:30
Φωτογραφία για H Kylie Minogue γιορτάζει 25 χρόνια sex appeal με ένα βιβλίο μόδας
Αν θες να πάρεις μία γεύση για το τι εστί fashion icon, τότε ξεφύλλισε το βιβλίο “Kylie Fashion” και πάρε μαθήματα στυλ (ή απλά πάρε μάτι).

“Αυτό το βιβλίο απεικονίζει τη σχέση μου με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της μόδας κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Με κάνει πολύ περήφανη που βλέπω συγκεντρωμένους όλους τους σπουδαίους σχεδιαστές και οίκους που δούλεψα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Κοιτάζοντας το τι έχω πετύχει ήταν πραγματικά ένα ταξίδι αναμνήσεων και η μόδα είναι αυτή που μου φέρνει στο μυαλό στιγμές και αναμνήσεις τα τελευταία 25 χρόνια”

Με αυτά τα λόγια η Kylie Minogue προλογίζει το ολόδικό της coffee table book, “Kylie Fashion” (από τις εκδόσεις Thames & Hudson), το οποίο το έκανε σε συνεργασία με τον εδώ και χρόνια creative director της, William Baker.

Η 44χρονη τραγουδίστρια έκανε βουτιά στα αρχεία με παλιές και νεότερες φωτογραφίες της, διάλεξε τα καλύτερα outfits και με αμπαλάζ ένα σκληρό εξώφυλλο τα μοιράζεται με τους θαυμαστές της.

Στο βιβλίο, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, μπορούμε να τη θαυμάσουμε σε μία σειρά από σέξι πόζες με συνολάκια που φέρουν την υπογραφή από τον Jean Paul Gaultier μέχρι τους Dolce & Gabbana.

Καλή απόλαυση.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ