2012-11-20 14:34:04
Φωτογραφία για Turkish Airlines: Επίσημος Υποστηρικτής του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών
O Αλέξης Γεωργούλης, η Φανή Χαλκιά και o Λάμπρος Παπακώστας στο περίπτερο της Turkish Airlines. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών συμβολίζει τις αξίες της συμμετοχής, της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών. Είναι ένα γεγονός που ξεπερνάει τη σημασία ενός αθλητικού γεγονότος και αποκτά έναν κοινωνικό, ιστορικό και παγκόσμιο χαρακτήρα.

Η Turkish Airlines, πιστή στην ιστορία και τις αξίες της, αγκαλιάζει τα ιδεώδη του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Για το λόγο αυτό, με αισθήματα τιμής και σεβασμού, υποστήριξε ενεργά αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Turkish Airlines έχει σημαντική παράδοση και εμπειρία στην επιτυχημένη υποστήριξη σημαντικών αθλητικών γεγονότων σε όλο τον κόσμο.

Στο Sponsors Village που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, η Turkish Airlines συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο, στο οποίο εργαζόμενοι της Turkish Airlines μοίραζαν αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες. Το περίπτερο της Turkish Airlines επισκέφτηκαν πλήθος πολιτών που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο. Ανάμεσά τους, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Φανή Χαλκιά, o Λάμπρος Παπακώστας, η Άννα Πρέλεβιτς, καθώς και η Έλενα Φραντζίδις που εξελέγη Μiss Teenager στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Μετά το πέρας του μαραθωνίου, η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κυρία Γκιουλάι Οζτούρκ έκανε την παρακάτω δήλωση: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όλοι οι άνθρωποι της Turkish Airlines, γιατί πιστεύουμε στις αξίες του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Είμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε σ' ένα γεγονός που μεταδίδει τις αξίες της ειρήνης, της συμμετοχής, της προσπάθειας. Παράλληλα, είναι μια διοργάνωση που μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην προώθηση και ενίσχυση του τουρισμού της Αθήνας. Η Turkish Airlines θα συνεχίζει να στηρίζει ενεργά γεγονότα που προάγουν την εικόνα αυτής της υπέροχης πόλης παγκοσμίως.»
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ