2012-11-20 15:54:07
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΕΣΕΝ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο του Έσεν, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναχώρησαν την Τρίτη το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» και σε λίγο πάνω από 3 ώρες έφτασαν στην Κολονία.

Από εκεί μετέβησαν οδικώς στο Έσεν όπου θα μείνει η αποστολή και ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν. Οι στιγμές χαλάρωσης, όπως είναι φυσικό, δεν θα είναι πολλές, αφού θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ και λίγο αργότερα η προπόνηση των παικτών στο «Φέλτινς Αρίνα».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάζονται αποφασισμένοι για νίκη και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τα καταφέρουν. Λογικά το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση θα γίνει και η πρόβα των 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση, με την πιθανότητα νίκης στη Γερμανία να είναι μεγάλη.

Όσον αφορά τον καιρό, για την ώρα επικρατούν καλές συνθήκες. Έχει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία ανέρχεται στους 7-8 βαθμούς Κελσίου. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για βροχή την ώρα του αγώνα, αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι ο καιρός να βοηθήσει τους παίκτες να εγκλιματιστούν γρηγορότερα. Πάντως για τα δεδομένα της Γερμανίας είναι πάρα πολύ καλός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ