2012-11-20 17:26:44
Φωτογραφία για Νέα συγνώμη Χακόμπο και ομιλία Δώνη
Συζήτηση στα αποδυτήρια με θέμα τα ξεσπάσματα εντός γηπέδου και τις αδικαιολόγητες αποβολές είχαν οι παίκτες με το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Τι είπε ο Δώνης και η συγγνώμη του Χακόμπο.

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το περιστατικό με τον Χακόμπο στο ΟΑΚΑ πριν ο ΠΑΟΚ μπει στην προετοιμασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρωί ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του για τα άνευ λόγου ξεσπάσματα και τις αδικαιολόγητες αποβολές που έχουν εκθέσει την ομάδα, αλλά και το τεχνικό τιμ.

"Δεν έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και ξαφνικά γίνονται πράγματα στα παιχνίδια που μας εκθέτουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί" τόνισε αρχικά, εκφράζοντας και ένα παράπονο του τεχνικού τιμ προς τους παίκτες:

"Όπως εσείς οι ποδοσφαιριστές ζητάτε από το τεχνικό τιμ να σας προστατεύει σε δύσκολες στιγμές για σας, έτσι και ο καθένας από εσάς πρέπει να προστατεύει το τεχνικό τιμ και να μην κάνετε ενέργειες που το αφήνουν εκτεθειμένο".

Μίλησε και ο Χακόμπο ο οποίος για μία ακόμη φορά ζήτησε συγνώμη για την αψυχολόγητη ενέργειά του από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ