2012-11-20 17:16:05
Φωτογραφία για Ο Μπέκαμ ανακοίνωσε την αποχώρηση του
Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να φύγει από το MLS, μετά τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου, ανάμεσα στην ομάδα του, τους Λος Αντζελες Γκάλαξι και το Χιούστον

«Πέρασα εξαιρετικές στιγμές ως παίκτης των Λος Αντζελες Γκάλαξι, όμως θέλω να ζήσω μία τελευταία πρόκληση πριν από το τέλος της καριέρας μου. Από τότε που ήρθα, είδα την δημοφιλία του ποδοσφαίρου να αυξάνεται κάθε χρόνο. Αυτό το άθλημα δεν έχει όρια σ΄αυτήν την όμορφη χώρα και θέλω να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτών που θέλουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την δημοφιλία του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός, που αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει απόψε το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Ο Μπέκαμ, που πήγε στους Γκάλαξι το 2007 προερχόμενος από την Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο με την ομάδα του Λος Αντζελες, δέχθηκε προ ημερών πρόταση από την ομοσπονδία της Αυστραλίας να αγωνισθεί στο εθνικό πρωτάθλημα, όμως ο μάνατζερ του, διέψευσε άμεσα ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ