2012-11-20 19:05:43
Φωτογραφία για Η Χρυσή Αυγή διέγραψε μέλος του κόμματος γιατί...παντρεύτηκε Τουρκάλα [videos]
Ο γάμος του Καστελοριζιού Τσίκου Μαγιάφη με Τουρκάλα από το γειτονικό Κας θα αποτελούσε πριν από ένα περίπου χρόνο το γεγονός της χρονιάς τόσο από ελληνικής όσο και από τουρκικής πλευράς. Ως ο πρώτος γάμος στην ιστορία του νησιού ανάμεσα σε Έλληνα και Τουρκάλα, το ζευγάρι συγκέντρωσε, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα πάνω του. Η οικογένεια του Τσίκου Μαγιάφη δυσκολεύτηκε αρχικά να αποδεχτεί τον γάμο του με την Τουρκάλα Hurigul λόγω θρησκείας.

"

Επειδή έχουμε χρόνια συναλλαγές με τους κατοίκους του Κας, η σχέση μας δεν φάνηκε κάτι τόσο ασυνήθιστο στους Καστελοριζιούς. Ο γάμος μας ωστόσο προκάλεσε αίσθηση".

Έχοντας στο μυαλό του πως έπρεπε να παντρευτεί μία γυναίκα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Καστελόριζο, οι επιλογές του περιορίστηκαν ανάμεσα στο Κας και τη Ρόδο.

"Λόγω της δουλειάς μου πήγαινα συνέχεια στο Κας και έτσι γνώρισα τη Hurigul. Δούλευε σε μία καφετέρια, όπου πήγαινα συχνά. Την ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκε και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παντρευτήκαμε", σημειώνει.


Ο Τσίκος και η Hurigul οδηγήθηκαν στα δεσμά του γάμου μετά από πέντε μόλις μήνες σχέσης, με τον Τσίκο Μαγιάφη να μας εξηγεί πως είναι υπέρ του θεσμού του γάμου και της οικογένειας. "Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά, τότε το κάνεις το βήμα", υπογραμμίζει.

Μία δήλωσή του πως θα άλλαζε θρησκεία από το να χάσει τη σύζυγό του στάθηκε αιτία, όπως εξηγεί, για τη διαγραφή του από τη Χρυσή Αυγή.

"Άνηκα στη Χρυσή Αυγή. Ξαφνικά μετά τη δήλωση αυτή με διέγραψαν και δεν μου ξαναμίλησαν. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο το έκαναν αυτό. Δεν πιστεύω πως θα μου δώσουν ποτέ εξηγήσεις για αυτό", επισημαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό στο ακριτικό Καστελόριζο στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, με τις ψήφους που το χώρισαν από την πρώτη Νέα Δημοκρατία να είναι μόλις εφτά.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε ποσοστό 19,23% με 60 ψήφους και η Χρυσή Αυγή ποσοστό 16,99%, συγκεντρώνοντας 53 ψήφους. Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μειώθηκε στον δεύτερο γύρο, οπότε και συγκέντρωσε 11,66%, χάνοντας 13 ψήφους από τον πρώτο γύρο.

Πηγή: blog.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ