2012-11-21 08:38:42
Φωτογραφία για Δοκιμάζει να προπονηθεί ο Καπετάνος
Ο 28χρονος μέσος έκανε του θεραπεία στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας γιατί έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς του από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως η κατάσταση του Καπετάνου δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Εν τω μεταξύ στο παιχνίδι της Δευτέρας στην πόλη της Θράκης θα απουσιάσει για τον Άρη ο τιμωρημένος Γιάννης Γιαννιώτας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ επανέρχεται ο Γιάννης Γκέσιος, που εξέτισε την ποινή του.

Κατά τα άλλα και παρά την συμφωνία των δύο ΠΑΕ (Πανθρακικού και Άρη) για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης ήταν αρνητική για το παιχνίδι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για μια οργανωμένη μετακίνηση με τους φιλάθλους του Άρη.

Για τον λόγο αυτό να μπορούν να δώσουν μεμονωμένα το παρών παίρνοντας το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από τη θύρα 6 του δημοτικού γηπέδου της Κομοτηνής.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ