2012-11-21 12:27:06
Φωτογραφία για ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα στην έδρα της Σάλκε (21:45, NET).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν και είναι αποφασισμένοι για την τρίτη σερί φετινή νίκη τους στη διοργάνωση, για να έχουν το πάνω χέρι, αφού με «τρίποντο» προσπερνούν τη γερμανική ομάδα.

Με το «Χ» θα είναι μέσα στην πρόκριση, όμως έτσι δεν θα εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα. Αν κερδίσει η Άρσεναλ τη Μονπελιέ, θα πρέπει οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τους "κανονιέρηδες" μέσα στο «Καραϊσκάκη», είτε με 2-0 (λόγω του 1-3 του αγώνα στο Λονδίνο) είτε να χάσει η Σάλκε στη Γαλλία. Η μόνη περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού απόψε, αλλά να μην έχει σίγουρο το Europa League, είναι να νικήσουν οι Γάλλοι στο Λονδίνο.

Όσον αφορά το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού, φαίνεται πως δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ και τους αγώνες με την Μονπελιέ. Ο Ζαρντίμ θα παρατάξει την ομάδα με κλειστές γραμμές, σωστή αλληλοκάλυψη και καλές αντεπιθέσεις και θα στηριχτεί στο κλασικό του 4-3-3, με τον Μήτρογλου στην κορυφή και τους Αμπντούν, Μασάντο στα άκρα.


Συγκεκριμένα, την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μανωλάς (ή Σιόβας), Κοντρέρας και Χολέμπας. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Μασάντο, αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντιακιτέ, Φέισα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.

Ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κάνει το μεγάλο… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μαζί τους περίπου 5.000 πιστούς οπαδούς τους να τους στηρίξουν στην προσπάθειά τους για να συνεχίσουν το... ταξίδι και το όνειρο, με πάθος και ψυχή!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ