2012-11-21 12:22:14
Φωτογραφία για Πάει για το διπλό! - Goal24news.gr
Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση του Β' ομίλου και την συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας στο Europa League, όμως έχουν μπροστά τους δύο αναμετρήσεις, και την ευκαιρία  να αντιστρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να συνεχίσουν στην φάση των "16" του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Γερμανία με στόχο να πετύχει το δεύτερο διπλό του στη φετινή διοργάνωση, κάτι που τόνισε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Υπό προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός βολεύεται και με την ισοπαλία, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση η πρόκριση δεν θα εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ισοπαλίας του Ολυμπιακού με τη Σάλκε και παράλληλα νίκη της Αρσεναλ επί της Μονπελιέ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τους λονδρέζους στο «Καραϊσκάκη», είτε με 2-0 (λόγω του 1-3 του αγώνα στο Λονδίνο) είτε να χάσει η Σάλκε στη Γαλλία.

Αν, όμως, ο Ολυμπιακός κερδίσει τη Σάλκε, τότε θα προσπεράσουν τους γερμανούς και θα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Αν τέλος το ματς... στραβώσει ο Ολυμπιακός θα αρκεστεί στο να συνεχίσει στο Europa League, αλλά για την ώρα οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το σενάριο.

Ο Ζαρντίμ υπογράμμισε λίγες ώρες πριν από το ματς ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη στη Veltins Arena, όπου αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 5.000 οπαδών του.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του πορτογάλου τεχνικού, φαίνεται πως έχει κλειδώσει το αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μανωλάς (ή Σιόβας), Κοντρέρας και Χολέμπας. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Μασάντο, αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντιακιτέ, Φέισα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ