2012-11-21 12:26:04
Φωτογραφία για Πρωτότυπο ξύλινο μονοπάτι στο δάσος!
Ονομάζεται «Walk Top Tree» και δεσπόζει στο εσωτερικό του Πάρκου Neuschonau στη Γερμανία, το οποίο περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό... βαυαρικό δάσος.

Αυτό το υπέροχο σε σχήμα δέντρου μονοπάτι της φύσης φτάνει τα 44 μέτρα ύψος, ενώ το περιστροφικό σχήμα του προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιπάτου για τους λάτρεις της φύσης αλλά και για όσους αισθάνονται τολμηροί.

Στην ουσία πρόκειται για έναν «περιπατητικό» πύργο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο και απόλυτα προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον και στο τοπίο του δάσους.

Το μονοπάτι έχει μήκος 1.300 μέτρα μέχρι να καταλήξει ο επισκέπτης στην κορυφή, από όπου η θέα προς το δάσος είναι εντυπωσιακή και? «χωρίς σύνορα, μια πολιτιστική διαδρομή μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό τοπίο», όπως αναφέρεται στην περιγραφή του στην ιστοσελίδα του Πάρκου.

Για τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους με νεανική καρδιά, ξύλινες γέφυρες, αλλά και αυτοσχέδιες με σχοινιά σε διάφορα σημεία δεν μπορούν παρά να δημιουργήσουν εθισμό στην περιπέτεια και γιατί όχι μια εξάρτηση φυσιολατρικού περιεχομένου!

iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ