2012-11-21 12:40:28
Φωτογραφία για Κριστιάν Πορτίγια ο «ξεχωριστός» !
Ποιός είπε ότι το ποδόσφαιρο κυριαρχείται μόνο από «στυγνούς» επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εν έτει 2012 ;

Στις σημερινές «δύσκολες» μέρες που διανύουμε, μιας και η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τη πόρτα του ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος -και μάλιστα Ισπανός- έρχεται να «αντικρούσει» όλους τους κανόνες και να αποδείξει ότι στο χώρο του αθλητισμού υπάρχει ακόμα ρομαντισμός και φιλότιμο !

Μιλάμε για τη περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να «χαρίσει» ένα ποσό της τάξεως των 330.000 ευρώ (!)

Το συγκεκριμένο ποσό βγαίνει από δεδουλευμένα και από τη ρήτρα της «προστατευόμενης περιόδου».

Ο Πορτίγια είχε καταθέσει στη FIFA ζητώντας από τους «κίτρινους» συνολικά 420.000 ευρώ, όμως δείχνει την επιθυμία του να παραιτηθεί από τη ρήτρα της «προστατευόμενης περιόδου» και ένα μέρος των δεδουλευμένων.

Ο Ισπανός, ο οποίος έχει «δεθεί» συναισθηματικά με τον Άρη και τους οπαδούς του, αν αποσυρθεί τελικά από την υπόθεση των οφειλών του θα μιλάμε για μια ξεχωριστή και ιδιάζουσα περίπτωση που σπάνια συναντάμε στις μέρες μας.

Ας παραδειγματιστούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που «έφτιαξαν» όνομα στον Άρη και λυσσαλέα τον πολεμούν από τη στιγμή που αποχώρησαν από τον Σύλλογο...
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφευρέτης, ετών 17..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφευρέτης, ετών 17..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ